2020-07-15

Vandaag had ik mijn controle-afspraak bij de chirurg. Volgens prof. Van Schil zag alles er goed uit. Het middenrif heeft zich wat verplaatst, en de long is mooi ontplooid. Van het pathologisch onderzoek was er geen nieuws. De originele ROS1-EZR zat nog steeds in de tumor, ook in het stukje dat zich naar plaveiselcel-carcinoom aan het transformeren was. Maar er zijn geen extra mutaties gevonden die de progressie kunnen verklaren. Alleszins, ik ben blij dat het eruit is.

Verder voel ik me ook goed eigenlijk ! Ik heb weinig tot geen pijn meer, voel me niet kortademig en fysiek gaat het de goede kant op. Vandaag hebben we voor het eerst opnieuw meer dan 6km gewandeld, en dat ging vlot !

strava-wandeling

Op het sportieve front willen we trouwens ook de fietsers bedanken die begin juli de tocht naar Groningen hebben gemaakt, en daar samen met Merel Hennink een officieuze versie van Haren-Haren hebben gereden in de kleuren van Stichting Merels Wereld. Ze haalden zelfs de lokale pers 🙂 Bert, Wouter en de anderen, bedankt!

En nu gaan we de rest van de zomer nog wat profiteren van de goede zeelucht!